Om oss
Sonfjällsgården är ett familjeägt hotell & wärdshus som drivs av mor & son sedan November 2012. Vi har många års erfarenhet från restaurangbranschen inom kök och servering. Vårt mål är att ge dig personlig och genuin service i en härligt avslappnande miljö. Du ska få en hemmakänsla trots att du är här hos oss som antingen turist, på tjänsteresa eller långtidsboende.

Hos oss bor du i mysiga rum i ett hus som besitter mycket historia....
Vår byggnad är byggd 1892 och besitter otroligt mycket historia.
Fram till 50-talet bedrevs det sjukhem, barnhem och läkarmottagning.
Från 50-talet har det verksamat hotell och restaurangverksamhet, och sedan 2012 har det drivits av oss.
En kort presentation av oss du kommer att möta under din vistelse hos oss;
Gunilla som är mor har under snart 40 år jobbat inom restaurangbranschen och har
stor erfarnhet från all typ av servering och service, så som luncher, a la carte, bröllop och en massa annat.
Tobbe som är kökschef och ansvarar för köket och dess mat som serveras. snart 20 år sedan jag stod i ett restaurangkök för första gången, minns det som igår. Efter att börjat sälja korv med bröd som 13 åring har det blivit allt från garderob, servering, bartender och de sista 13 åren har jag ägnat mig åt mitt stora intresse som är mat. Under några års arbete utomlands i Grekland & Thailand som kock vände jag hemåt till hemorten i Skåne våren 2012 innan jag tog flyttlastet och bosatte mig här i Härliga Härjedalen.